В Ужгороді стартувала виставка "Графічне Закарпаття"

У галереї «Ужгород» відбулося відкриття традиційної колективної виставки під назвою «Графічне Закарпаття». На експозиції представили свої графічні роботи 64 художники. Загалом на виставці презентували понад 70 робіт. Більшість авторів – це імениті митці члени Національної спілки художників України. На виставці «Графічне Закарпаття» можна побачити графічні роботи відомих майстрів. Приємний факт, що серед авторів є чимало представників молоді, в тому числі та студенти Закарпатської Академії мистецтв, які вперше виставляють свої картини.

Як розповів голова секції графіки Іван Дідик, цього року охочий взяти участь у виставці було дійсно багато. Тому приймали всього по одній-дві роботи аби задовольнити всіх. «Цього року виставка вийшла дуже хороша, вдалося зібрати чимало якісних графічних робіт. Особливо відзначилися молоді художники, яких з кожним роком стає все більше», - зауважив він.

Експозиція вийшла дійсно різноманітною. Зокрема, були представлені й натюрморти, й пейзажі, й імпровізації, й абстрактні роботи – тематика робіт була довільна, тому в сюжетах картин не було ніяких обмежень. Представлений був і широкий спектр технік – від офорта до сангіни і пастелі, від олівця до вугілля. Чимало було і акварельних робіт. Виставка «Графічне Закарпаття» в галереї «Ужгород» буде тривати до кінця березня

17.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *