В галереї «АВС-арт» відкривається виставка Валерії Москвітіної

18 вересня о 18 годині у київській галереї «АВС-арт», (вул. Глибочицька, 32-В, 3-й поверх) відкривається персональна виставка живопису «Дерева бувають різні», Валерії Москвітіної.

«Дерева бувають різні», – це потверджує чи не кожна нова робота мисткині, адже об’єднавчим елементом її краєвидів стали саме дерева. Вони упорядковують архітектоніку простору, виходячи на передній план чи ведучи уявного мандрівника до крайобрію. Гордо тягнуться до неба чи стишено туляться одне до одного, – ніби діляться сокровенним. Сяють, переливаються в сонці або колишуться віттям у затінку. Обступають дороги й обрамлюють пагорби…

«Сині дерева», «Фіолетові дерева», «Рожеві дерева», «Червоні дерева», – вони справді розмаїті. І так нагадують людей. Бо вже не пейзажні поля бачаться на полотнах авторки, а поля життєві.

Валерія Москвітіна переконана, що мистецтво повинне дарувати позитивні емоції, надихати на прекрасне та додавати в життя яскраві барви. І тому в її пейзажах немає жодного самотнього пониклого дерева. Як не має бути жодної самотньо-нещасливої людини. І тут не треба аналітики – лише чуття.

17.09.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *