Полотна відомого сучасного українського художника Андрія Гладкого представлять у галереї «Мануфактура»

27 січня арт-галерея «Мануфактура» представить київському глядачеві виставку «Світло і тінь Ле-Бо-де-Провансу або наслідування iрису». Її автор - один з найяскравіших представників сучасного українського образотворчого мистецтва - Андрій Гладкий.

Основа експозиції - нова серія робіт живописця, створена протягом останніх кількох років його плідної праці.

Натхненний потужним світлотіньовим контрастом і неймовірним барвистим ефектом природи півдня Франції, художник прагне втілити його на своїх полотнах. Він досліджує своєю творчістю зображувальні властивості живопису, розсуваючи ширше його виразні можливості.

Заснована на твердій базі академічного знання, його творчість інтелектуальна і демонструє віртуозне володіння матеріалом. Одночасно вона сучасна і приваблює своїм новаторством.

Динамічний експресіонізм Гладкого чітко структурований і живописно організований в абстрактні форми, що вражають своїм масштабом і образною виразністю.

Андрій Гладкий - послідовник харківської школи живопису, випускник факультету графіки Харківського художньо-промислового інституту. Художник - учасник всеукраїнських та міжнародних творчих проектів (Польща, Німеччина, Франція), автор кількох персональних виставок, одна з яких проходила в США.

Його роботи знаходяться в приватних колекціях як в Україні, так і за кордоном (США, Німеччина, Польща).

Поціновувачі мистецтва мають унікальний шанс познайомитись з полотнами майстра пензля в просторі арт-галереї «Мануфактура» з 27 січня по 23 березня 2018 року.

21.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *