Незабаром відбудеться відкриття проекту “The Metamorphoses” у київському просторі Art App Hall

4 квітня о 19.00 в Art App Gallery творча колаборація талановитих — українського фотографа Kostiantyn Baran та акторки Darina Dorogan представляє проект “The Metamorphoses”.

Їхні картини — це пазл, який можна збирати і комбінувати, народжуючи свою власну історію, свої власні смисли. Натуральність і природність форм виявлення переплітаються з загадками і глибоким символізмом.
В самій ідеї закладене прагнення змінити ставлення до оголеного тіла як інструменту мистецтва, повернення до античного розуміння краси, викорінення стереотипів про ню фотографію.

Митці зробили не просто фото проект — це емоційна і містична історія майже звичайної жінки, чоловік якої з’являється в її житті як привид, і так само раптово йде. Вона хоче володіти, ненавидить, сумує, і пристрасно бажає знайти просте жіноче щастя.. Використовуючи чорну магію, вона намагається зробити своє життя кращим, але наслідки призводять до інших результатів.

Глядачеві належить розібратися, що в її житті справжнє а що, можливо, плід її фантазій і де та межа, перетнувши яку можна втратити саму суть себе.

“Ми хочемо не тільки донести ідею про те, що наші дії впливають на нашу реальність і майбутнє — це колосальна відповідальність і наслідки можуть бути непоправними, але також, що наші тіла красиві у своїй природній наготі, і навіть будучі недосконалими, вони можуть бути нашим творчим інструментом, ключем до пізнання себе і безсумнівно невід’ємною частиною природи”,- фотограф Костянтин Баран та акторка Дарина Дороган.

Автори проекту:

Костянтин Баран, фотограф, 1977 р.н. Народився у м. Луцьк.
Фотографує з дитинства, вже понад 30 років, починав з радянських плівкових фотоапаратів та проявки у домашній фотолабораторії.
З ростом популярності цифрових камер у 2006 році почався новий етап у фото творчості митця.

Знімав у різних жанрах і стилях, згодом знайшов те, що подобається найбільше, а саме: художній портрет, арт ню, та нестандартний погляд на звичні для нашого ока речі.
На даний момент роботи виставляються та гідно оцінюються на міжнародних виставках та арт ресурсах. У 2011 році проходила персональна виставка Костянтина у м. Луцьк.

“Для мене фотографія — це сеанс терапії, направлений на розкриття істинної сутності звичних речей, або представлення їх з нестандартного погляду”,- Костянтин Баран.

74422418_2477170489276906_1641931109241454592_n-min

Дарина Дороган, 1991 р.н. Акторка кiно та ТБ, модель, автор і продюсер проекту. Народилася у м.Київ.

Закінчила BPP University у Лондоні за спеціальністю магістр міжнародного маркетингу.

Акторську діяльність розпочала у 2016 році.
Знімалась у повнометражному фільмі “Спокутування”, режисера Вінсента Меттеля, кількох короткометражних фільмах, чисельних серіалах та рекламах.

Закінчила кіношколу Вінсента Меттеля, кінокурс “Актор у кадрі” Акторської майстерні Михайла Кострова, зараз навчається на третьому курсі школи-студії імпровізації “Чорний квадрат”, а також в Actor’s Lab Олександри Олейник, курс Acting for Camera.

“Я люблю придумувати і втілювати історії в кіно; фотографія для мене — це прояв сутності людей і речей крізь призму форми- красивої, іноді декадентської, але завжди цікавої.

Ідея проекту виникла давно, я надихалася історіями людей, містичними традиціями різних культур, легендами Овідія, і в один момент ідея сформувалася, і про неї захотілося розповісти. Для мене це дуже важливий проект, оскільки зйомка ню- це також і вихід з моєї зони комфорту, робота з внутрішніми бар’єрами”, — Дарина Дороган.

Партнери:
ART APP Gallery
Kyiv Photo Week
ArtsLooker
LuckyUkraine
Art Spatium Foundation
The Art Bazaar
Модний онлайн журнал — VTrendi.com.ua
The News&Culture
Новини України Tut-Ua.com

Вхід вільний

03.04.2021


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *