Ліна Кондес покаже на Art Miami антропогенний проект

На півдні США у Маямі традиційно на початку грудня проходить безліч арт-ярмарок сучасного мистецтва, де беруть участь галереї з різних країн, показуючи мистецтво своїх найкращих авторів. На одній із ярмарок в Art Miami Pavilion, Booth AM337, яка є одним iз основних павільйонів Art Miami Fairs, можна буде також побачити з 5 по 9 грудня роботи української молодої художниці Ліни Кондес.

6

Ліна Кондес представить за океаном проект, який акцентує свою увагу на проблемі забруднення навколишнього середовища. Скульптура «Anthropogenic» відображає ефект, який є результатом людської промислової діяльності на Землі. Надмірне споживання, надмірна експлуатація природних ресурсів, забруднення і вирубка лісів, і це лише деякі проблеми, що викликають серйозні наслідки. Її скульптурний проект «Butterfly» про метеликів, вид яких перебуває під загрозою зникнення, відображає і символізує близький крах нашої екосистеми. Працювала вона над ним протягом трьох років.

2

«Ми хочемо створити розуміння та розголос проблеми за допомогою мистецтва, поки не стало надто пізно, і наголосити, наскільки серйозною є ситуація на нашій планеті для всього людства. Прийшов час зіткнутися з реальністю», — розповіла ArtsLooker художниця Ліна Кондес.

3

За словами художниці, проблематика екологічного середовища являє собою новим початком проектів у її подальшому творчому розвитку.

1

Відео Ліни Кондес під час створення проекту «Anthropogenic»

 

 

Слiдкуйте за новинами ярмарок та найкращими арт-івентами на сторiнці Лiни в iнстаграм @CondesLina

 

04.12.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *