Аудіовізуальний проект Анни Миронової стартує в ArtUkraineGallery

В ArtUkraineGallery стартував масштабний проект відомої художниці Анни Миронової. За словами організаторів, експозиція включає серію абстрактних полотен, малюнків та аудіовізуальну інсталяцію понад 250 кв.м.

Проект «За течією» - це пошук внутрішнього зв'язку між явищами природи, формами й різними видами руху, тим самим утвердження руху, як внутрішньої сутності речей, а природи – як ідеалу досконалості й гармонії. Автори проекту формують середовище, яке змушує слідувати за його внутрішніми трансформаціями та змінами водночас споглядаючи циклічність цих змін. Серія абстрактних рисунків Анни Миронової здатна передати форму тепла, шуму, туману, приводячи до висновку: Воно є ні що інше, як внутрішній рух. Отже, і людське буття, як явище природи, зводиться до безперервного руху, а рух до форми.

Спроба усвідомити природу змін, процеси виникнення і зникнення, круговороту є марними, бо на перший погляд у кімнаті тіней немає primummovens – причини, що породжує рух. Тіні утворюють герби та емблеми, що не належать ані окремій державі, ані роду або окремій особі. Вони є геральдикою природи, кодом людства, де кожен із нас є джерелом руху. Саме цю ідею таїть у собі проект «За течією»… Захід проходитиме до 10 травня 2018 року. 

16.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *