У Рівному презентували Біблію страждань українців

Книга про Голодомор розкриває жахливу істину тогочасних подій, які пережили українці. За словами видавців, це спроба вчених та свідків на основі документів побачити голодомор 1946-1947 років як цілісну трагічну подію, як складову політики, яка була спрямована на знищення України як держави, українців як нації.

Презентація книги «Україна. Голодомор 1946-1947 років. Непокараний злочин, забуте добро» відбулася у Рівненському обласному краєзнавчому музеї. Автором та упорядником видання виступає  Андрій Бондарчук.  Висвітлення цих трагічних сторінок нашої історії автор подає на тлі гострих сучасних внутрішніх і зовнішніх проблем, які заважають Україні стати цивілізованою європейською державою.

"Ми намагаємося звернути увагу читача на високому моральні якості населення Західної України в ті нелегкі часи. Крім цього, ми аналізували політику сучасної Росії щодо України. Як корінний волинянин, я є свідком впровадження більшовицького механізму нищення села. На жаль, знаю, що таке голод", - розповів автор книги. 

16.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *