Незабаром відбудеться відкриття нового мистецького проекту – Art App Hall, на базі якого функціонуватиме Tuzov Gallery

Незабаром відбудеться відкриття нового мистецького проекту – Art App Hall у французькому кварталі міста Києва.

Art App Hall — це творчий простір, що об’єднує у собі: галерею сучасного мистецтва, художню школу, креативний простір для проведення різноманітних подій: творчих майстер-класів, лекцій та семінарів.

Варто зазначити, що Art App Hall — це не установа освіти у звичайному розумінні цього слова, а творча платформа, метою якої є розвиток, обмін навичками, експерементування та реалізація власного бачення.

В рамках проекту на базі Art App Hall функціонуватиме Tuzov Gallery. Відкриття галереї — це важлива культурна подія для міста.

mn,nj

“Tuzov Gallery” — сучасна інноваційна українська галерея заснована у 2015 році, основна діяльність якої спрямована на розвиток українського мистецтва, формування інвестиційних колекцій сучасного та класичного мистецтва. В галереї будуть представлені найцікавіші та найактуальніші проекти сучасних митців.

Засновник галереї, міжнародний арт-дилер та куратор — Влад Тузов, представляє інтереси художників на ринку актуального українського мистецтва формуючи попит на їхню творчість.

Вже на новій локації, в рамках проекту Art App Hall відбуватимуться виставки, що об‘єднають роботи провідних митців України і світу.

рмлм-min

Сучасне мистецтво лякає та притягує одночасно. З цього предмету не існує тлумачних підручників, тому що все відбувається тут і зараз. У сучасного мистецтва дуже широкий контекст – ніколи не можливо дізнатись, що саме автор заклав у той чи інший твір. Художники покладаються на своїх глядачів, надають їм право самостійно вигадувати сенси.Art App Hall створює своєрідне підгрунття для розвитку та створення мистецтва.

Це територія для вільного самовираження. Потрібно навчитись орієнтуватись у художньому процесі, задля того, щоб зуміти органічно в нього вписатись.

31.08.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *