На Kyiv Art Fair 2018 презентують масштабний арт-проект

Міжнародний симпозіум сучасного мистецтва BIRUCHIY представить на ярмарку Kyiv Art Fair 2018 декілька спеціальних проектів, що міститимуть різноманітний, цікавий і часом несподіваний контент.



Інтерактивний проект «Розмальовки», присвячений локації резиденції, розташованої на півострові Бирючий було створено в рамках симпозіуму BIRUCHIY в 2017 році колаборацією її постійних резидентів Жанни Кадирової та Дениса Рубана з організатором Геннадієм Козубом. Альбом-розмальовка для етюдів включає 12 контурних зображень з краєвидами бази відпочинку «Золотий берег» яка протягом 13 років є місцем проведення симпозіуму. «Розмальовки» були задумані як інтерактивний напівфабрикат, що пропонує художникам, які будь-коли працювали на резиденції BIRUCHIY, доопрацювати добре знайомі мотиви, «вирішивши» їх за кольором і не витрачаючи час на пошук та побудову композицій. 



В рамках ярмарку всі охочі матимуть змогу придбати розмальовку за символічну ціну і творчо інтерпретувати її сюжети. В експозиції резиденції BIRUCHIY буде представлений блок відеоарту, що складатиметься з експериментальних робіт легендарних херсонських хуліганів Стаса Волязловського і Семена Храмцова за участю В'ячеслава Машницького, Максима Афанасьєва, Родіона Красновида та В'ячеслава Полякова. У відеоблок увійдуть також кліпи гурту «Рапани» і створений на «Бірючому» фільм «Army of Flowers» (2015) – результат колаборації цілої команди резидентів симпозіуму та есе, присвячене цьому відео, херсонської драматургині Наталії Блок.



Також в експозиції гості ярмарку побачать деякі мальовничі роботи, створені минулого року на резиденції BIRUCHIY. Захід відбудеться 23, 24-27 травня 2018 року.

16.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *