Джамалі - 35. Десять проникливих та мелодійних хітів української співачки

Сьогодні, 27 серпня, відомій українській співачці кримськотатарського та вірменського походження Джамалі виповнюється 35 років.

Народна артистка України, справжнє ім'я якої Сусана Алімівна Джамаладінова, народилася в місті Ош в Киргизії, але в шестирічному віці дівчинка разом із сім'єю переїхала до Криму. У селі Малоріченське під Алуштою пройшло дитинство і юність майбутньої зірки.

Музикою Джамала почала захоплюватися з ранніх років. Вона брала участь у конкурсах Зоряний дощ, Живі джерела і багатьох інших. Свій перший професійний запис артистка зробила в дев'ять років, виконавши 12 дитячих та народних кримськотатарських пісень.

По закінченню музичної школи № 1 по класу фортепіано в Алушті, Джамала вступила до Сімферопольського музичного училища ім. П. І. Чайковського, а потім - до київської Національної Музичної Академії ім. П. І. Чайковського по класу оперного вокалу.

У 2016 році Джамала вийшла на сцену міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який проходив у Стокгольмі, виконала авторську композицію 1944 і принесла Україні перемогу.

Пропонуємо насолодитися мелодійними й душевними піснями Джамали.

1944

 

 

Заплуталась

 

 

Крила

 

 

Злива

 

 

Заманили

 

 

I Believe in U

 

 

Шлях Додому

 

 

It's Me, Jamala

 

 

Иные

 

 

Чому квіти мають очі

 

 

 
 
 

 

27.08.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *