До Києва привезуть сотні робіт відомих іноземних фотографів

Вже на початку наступного місяця з 1 по 4 листопада на одному арт-майданчику у рамках Photo Kyiv Fair зберуться відомі фотографи, галеристи та куратори з усього світу. А шанувальники фотомистецтва зможуть не тільки помилуватися, але й придбати щось для своєї колекції, повідомляє ArtsLooker.

На новій локації CHICAGO Central House, що за адресою вул. Антоновича, 44 буде представлено понад п’ять сотень робіт музейного рівня від сотні фотографів з різних країн світу. Відвідувачі зможуть протягом чотирьох днів побачити таких зірок світової фотографії, як Масао Ямамото, який заново відкрив світові скарбниці східної філософії, та Майкла Кенна, який прославився на весь світ завдяки своїм чорно-білим пейзажам. Роботи згаданих авторів можна буде знайти у павільйоні барселонської галереї Valid Foto BCN Gallery.

Крім самої виставки всі чотири дні на Photo Kyiv Fair буде працювати спеціальна освітня програма, під час якої експерти з України, Швейцарії, Франції та Нідерландів проведуть лекції і дадуть відповіді на питання публіки. Серед почесних гостей ярмарку директор Фотографічного Центру Женеви Йорг Бадер; фотограф, арт-директор щорічного паризького фотофестивалю La Quatrième Image Раед Баувая; директор Форуму документальної фотографії COALMINE і куратор Швейцарського фонду фотографії (Fotostiftung Schweiz) Саша Реннер; засновник і директор незалежного видавництва Schilt Publishing Маартен Шильт і багато інших.

«Головна мета ярмарку — розвиток ринку фотомистецтва в Україні, в цілому, а також допомога українським фотографам в удосконаленні їх талантів, налагодження комунікації між ними і галереями України та Європи. Ми сподіваємося, що сам ярмарок підвищить впізнаваність української школи фотографії в світовому контексті.», — розповідає арт-директор Photo Kyiv Fair, Анна Савицька.

Квитки: 100 грн. вхідний | 200 грн. абонемент на 4 дні. Вхід вільний: для людей з інвалідністю, ветеранам АТО, дітям до 12 років. Часи роботи ярмарку: четвер з 12.00 до 20.00, п’ятниця — з 12.00 до 20.00; субота — з 12:00 до 22.00; неділя — з 12:00 до 18.00.

 

21.10.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *