Пікассо та Далі: столичний аукціонний дім організовує масштабний аукціон мистецтва

У столичному аукціонному домі "Золотое сечение" відбудеться аукціон робіт  світових геніїв – Альбрехта Дюрера, Рембрандта, Пабло Пікассо, Марка Шагала, Сальвадора Далі, Амедео Модільяні , Фернана Леже, Анрі Матісса, Жоана Міро, Віктора Вазарелі, Василя Кандинського, Олександри Екстер, Енді Воргола, Кіта Харінга, Жан-Мішеля Баскії та багатьох інших авторів.

В українському блоці будуть представлені роботи Григорія Гавриленка, Ернеста Коткова, Михайла Шемякіна, Віктора Кузьменка, а також деяких відомих сучасників – Тіберія Сільваші, Володимира Буднікова, Олександра Сухоліта, Валерії Трубіної і Назара Білика.

зол1

Пабло Пікассо 

«Дану колекцію ми збирали по всій Європі – з приватних колекцій та галерей. Роботи для аукціону привезли з Голландії, Бельгії, Англії, Італії та США. Ми вели тривалі переговори з приватними колекціонерами, що у підсумку дозволило нам виставити рідкісні колекційні естампи і встановити на них кращі стартові ціни, – відзначає співвласник аукціонного дому «Золотое Сечение» Михайло Василенко. – Нам вдалося зібрати дуже багато знакових імен в тиражному мистецтві.

зол2

Енді Уорхол

Вартість деяких тиражних робіт світових класиків на даному аукціоні стартує від $500, відомих українців – від $100. Наша мета – привернути увагу нових людей та «зелених» колекціонерів до популярного в Європі, недорогого, але цікавого виду колекціонування.

зол3

Анрі Матісс

Дати їм можливість поторгуватися та відчути смак аукціону на власному досвіді, заснувати домашню колекцію творів мистецтва, які ляжуть в основу сімейних цінностей».

19.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *