Величність кохання на полотнах David Renshaw

У глибині душі David Renshaw завжди знав, чого хоче досягти у житті. У всякому разі, він абсолютно впевнений у цьому. Ще у шкільні роки як батько навчив його деяким основним елементам малюнка, і ця звичка стала зародженням великої мрії - в один прекрасний день обов'язково стати художником.



Зацікавленість одним тільки мистецтвом стала стрижнем загальної освіти. Девіда Реншоу ніколи не хвилювали точні науки, хіба що та частина геометрії, яка відноситься до пропорцій і їх законам. У коледжі він вивчав графічний дизайн, а потім отримав роботу у художній галереї рідного міста.



Робота не заважала йому малювати, навіть сприяла розробці методів та ідей. Сім років тому Девід зрозумів, що час настав, і дитячим мріям пора здійснюватися. І тоді він віддав живопису все свій час. Сьогодні існує три напрямки, у яких художник створює свої картини: це натюрморти, пейзажі та закохані. Саме остання серія принесла йому популярність. Опуклі будинки у копенгагенському стилі, величезні, яскраво освітлені вікна, навислі над містом сутінки - ці складові об'єднують їх усе. Але закохані на цих картинах завжди різні, якщо судити по їх зовнішньому вигляду. Але завжди однакові, якщо розглядати їх у ракурсі почуттів. Роботи Девіда знаходяться у галереях рідного міста, а також прикрашають записники.

16.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *