В Україні вперше проведуть воркшоп для кінопродюсерів

Вперше в Україні відбудеться освітня сесія для українських кінопродюсерів EAVE on Demand.

Про це повідомляє Українська кіноакадемія.

“Під час програми від престижної європейської організації EAVE на серії групових та індивідуальних зустрічей 15-18 жовтня будуть вивчатися механізми результативної роботи на десяти конкретних проєктах, які відберуть для участі”, - ідеться в повідомленні. .

EAVE on Demand ‒ це сесія від найкращої європейської освітньої програми EAVE. В Україні вона втілюється за підтримки Українського культурного фонду у співпраці з Українською кіноакадемією та в партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем. Ця престижна програма з винятковою фаховою експертизою розробляється організацією EAVE і надається спеціально для різних країн не лише Європи, а й усього світу. В Україні вона буде втілена вперше.

EAVE on Demand in Kyiv об’єднає багаторічний досвід, який організація EAVE накопичила з 1988 року в галузі міжнародного навчання та нетворкінгу, та індивідуальний підхід до українських продюсерів з урахуванням їхніх конкретних потреб. За чотири дні воркшопу продюсери разом з експертами пройдуть майстер-класи, групові сесії та індивідуальні зустрічі з кіновиробниками. На них будуть запрошені продюсери короткометражних та повнометражних ігрових/документальних фільмів та автори їхніх проєктів, що перебувають на стадії розробки.

Освітня програма EAVE on Demand допоможе розібратися в правильній роботі міжнародних копродукцій, поліпшить навички продюсерів у питаннях фінансування, маркетингу, а також розробки сценаріїв. Це полегшить наступні кар'єрні кроки для учасників сесії та відібраних для неї проєктів. Допомагатимуть у проведенні семінарів провідні експерти EAVE, серед яких керівник групи Діана Ельбаум (Beluga Tree, BE), консультант зі сценаріїв Клер Даунс та консультант з продажів та маркетингу Аранка Матітс (Featurette, NL).

Семінари будуть складатись з роботи над вибраними проєктами, які зараз перебувають у розробці, та майстер-класів з міжнародного спільного виробництва і продажів на міжнародному ринку. Для десяти відібраних проєктів буде проведена індивідуальна робота, а для широкої професійної аудиторії проводитимуться майстер-класи з експертами кіноринку. Цільова група EAVE ‒ продюсери, які вже мають певну репутацію (короткометражні/повнометражні документальні чи ігрові фільми) і готові відкритися для міжнародного ринку для спільного виробництва. Усі заняття будуть проходити англійською мовою. Вартість участі для проекту 13500 гривень.

EAVE - провідна європейська організація з навчання, розвитку та нетворкінгу для продюсерів по всьому світу, заснована у 1988 році. Вона надає можливість професійного навчання та об’єднання продюсерів з різних регіонів з метою розвитку ділових стосунків для спільного виробництва проєктів. Унікальна міжнародна мережа організації нараховує понад 2700 продюсерів та кіновиробників (дистриб’ютори, спонсори, торгові агенти тощо).

25.08.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *