Українці зможуть насолодитися фільмом, від якого на Канському фестивалі всі були в захваті

9 січня в широкий прокат виходить драма "Ілюзія кохання " французької режисерки Ніколь Гарсія. Фільмів номінувався на Золоту пальмову гілку на Каннському кінофестивалі 2016 року. Після показу фільму на Каннському кінофестивалі 2016 року зал стоячи аплодував протягом 7 хвилин.

По сюжету дія відбувається в південній провінції Франції у післявоєнні роки. Дівчина Габріель одержима пошуком справжнього кохання. Її оточення вважає її непристойною і божевільною. Щоб захистити молоду дівчину від пристрасті і розпусти, батьки видають її заміж. Чоловік Габріель – добропорядна і любляча людина, проте життя з ним виявляється для героїні справжнім ув'язненням.

"Це темпераментна французька ретро-мелодрама. У центрі сюжету - жінка, яка не бажає грати за чужими правилами. Вона досліджує власну тілесність, власну чуттєвість. Усвідомлює: те, що пропонує їй суспільство, називаючи це щастям, далеко від її справжніх мрій. Вона одружена за розрахунком, але шукає справжніх почуттів. Головну роль виконала неперевершена Маріон Котійяр, володарка "Оскара" і одна з найбільш уславлених французьких актрис сучасності. Її партнера зіграв секс-символ Франції Луї Гаррель", - каже прес-аташе компанії "Артхаус трафік" Анастасія Сідельник

19.01.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *