Український студент шедеврально "заштопав" фанеру

Думаєте, нитками можна тільки шити, а цвяхами стіни бити? Як би не так. Український художник Зеник Палагнюк із Чорткова, Тернопільської області, розбив стереотипи та створив унікальний портрет відомого співака і актора Джастіна Тімберлейка, використавши для цього близько двадцяти чотирьох кілометрів ниток і тринадцять тисяч цвяхів.

Більше двохсот годин свого часу молодий хлопець витратив на створення шедевру. Стільки трудився Зеник не випадково. Це своєрідний подарунок американцю в честь народження сина. «Я фанат Джастіна Тімберлейка. У 17 років почув вперше його пісню, дуже подобається його творчість як актора, так і співака. Близько півроку тому у мене з'явилася ідея зробити якийсь масштабний проект. Згадав про свого улюбленого співака і вирішив намалювати його портрет. За цей час у нього народився син. На честь народження сина я зробив йому такий подарунок», - поділився Зеник.

Подібні портрети створюють на фанерному аркуші, після чого малють ескіз і вбивають всі цвяхи. Тільки після цього починається процес «малювання». На матеріали для створення портрета Джастіна Тімберлейка було витрачено близько 2 тисяч гривень. Проект був здійснений на кошти художника Зеника Палагнюка і оператора і монтажіста відеоролика Володимира Заграновского.

17.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *