Український письменник «врятує» від божевілля

Сучасний український письменник та фотограф Сергій Бут (Бутинець) не так давно познайомив книголюбів зі своєю творчістю. Популярність здобув після виходу дебютного роману «Листи з того світу», який схвально сприйняли й критики, й читачі.

Іноді до пастки божевілля потрапляють цілком нормальні, здорові люди, з яких щоденна рутина, робочий конвеєр чи інша метушня роблять справжніх духовних інвалідів. Якщо ж ви відчуваєте, що знаходитесь на межі розумного й божевілля, то одна з робіт Сергія Бута «Аляска» допоможе впоратися з цим страхом.

Не збожеволіти у психіатричній лікарні, куди потрапив головний герой цього соціального трилера, йому допомагає те, що відділення Аляска - зовсім не для душевнохворих. Так, його спіймали серед міста у водолазному костюмі. Проте хто ті чудовиська, що протягом години нападають на його свідомість? І чому у лікарні панують «драконячі» порядки, процвітає каральна терапія? Головний лікар нагадує тут доктора Зло, його колеги-санітари можуть забити до смерті пацієнта, а влада дивиться на все крізь пальці. І тільки головному герою, який знаходить однодумців у палаті, вдається розвіяти морок над цим таємничим містом скорботи.

20.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *