Український гурт B&B project створив унікальний кавер на саундтрек серіалу "Гра престолів"

Відомий серед цінителів якісної української музики гурт B&B project створив кавер на саундтрек популярного американського драматичного серіалу "Гра престолів". Відео знімали в Кам'янець-Подільській фортеці не даремно, адже вона найкраще з усіх українських місцевостей передає атмосферу середньовічної Європи. Традиційно композицію виконали на типових українських музичних інструментах - бандурі та баяні. Відео переглянуло уже 25 тис. українців.

B&B Project (Bandura & Bayan Project) - український інструментальний колектив, який активно популяризує народні інструменти. 

bb2_n

Бандуристка Тетяна Мазур та баяніст Сергій Шамрай лауреати міжнародних конкурсів, активно презентують Україну на світовій музичній арені. Гурт користується популярністю як в Україні так і за її межами.Перший відеокліп музикантів зібрав 1000000 переглядів на YouTube, і став найпопулярнішим відео в Інтернеті з участю бандури, а Тетяна Мазур стала кращою бандуристкою року на фестивалі "Країна мрій". Редакція Ukraine Art News раніше повідомляла : 

Гурт B&B project зробив оригінальний подарунок усім жінкам

Гурт B&B project створив черговий кавер на пісню Океана Ельзи

 

18.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *