Українські майстри можуть створювати шедеври мистецтва навіть з бетону

У Києві з’явився новий творчий осередок – майстерня виробів ручної роботи з бетону! Вона представляє авторські вироби декору: неймовірно стильні свічки з бетонною основою та різноманітним декоративним оформленням, особливі бетонні горщики з живими суккулентами, тропічною зеленню, скандинавським мохом та іншими рослинами.

Як всім здається, бетон, хоч і є міцним, але зазвичай він сірий та холодний матеріал. Однак, в руках майстра бетонна основа набуває зовсім іншого вигляду та призначення.

Засновник студії та автор унікальних виробів, Станіслав Семчук, говорить про свою майстерню: "Потрібно любити те, чим ти займаєшся і вкладати в кожен свій виріб частину себе, тоді ти матимеш успіх. Я прагну до ідеальних форм своїх виробів і маю бути впевнений в кінцевому продукті, який створюю".

В майстерні експериментують з кольорами та вигадують нові незвичайні форми авторських виробів: бетон є не лише сірим, горщики з рослинами представлені різною геометрією форм, живі суккуленти забарвлені в градієнтові переходи кольорів, а свічки є не лише звично округлими.

Безперечно, вироби майстерні є небуденними та сучасними, наділені індивідуальним авторським смаком, і можуть стати стильним доповненням домашнього, офісного або ресторанного інтер’єру , а також цікавим неординарним подарунком.

Дуже приємно, що в Україні стрімко розвивається напрямок такого креативного та якісного hand made такими талановитими майстрами!

18.05.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *