У Відні представили книгу про видатних українських митців

У парафіяльній залі Церкви Святої Варвари у Відні відбулася презентація серії книжок видавництва Старого Лева “Українські генії від А до Я”. Про це повідомили на Facebook-сторінці Посольства України в Республіці Австрія.

“Виповнена в сучасному стилі, прикрашена чудовими ілюстраціями серія розповідає про життя визначних постатей української історії. Цього разу директор львівського музею Франка, ідейний натхненник серії та автор однієї з книжок Богдан Тихолоз презентував видання, присвячені Тарасу Шевченку, Івану Франку та Андрею Шептицькому”, - йдеться у повідомленні.

З яскравих сторінок щедро ілюстрованих видань постають живі постаті Тараса Шевченка, Івана Франка, Андрея Шептицького в усій їхній величі й багатрогранності, а при тім у цікавих подробицях життя, діяльності й побуту. 

«Шептицький від А до Я» – своєрідна абетка, яка відкриває читачам головні віхи життя великого митрополита Андрея Шептицького, оповідає про його рід, формування його як людини і духовного наставника сучасників.



«Франко від А до Я» – абетка-енциклопедія про Івана Франка. Ми звикли називати його українським Каменярем, Вічним революціонером, енциклопедистом та генієм через неймовірну жагу до знань і працелюбство. Але чи знаємо ми насправді, яким Франко був: що любив, які мав хобі, куди подорожував?



«Шевченко від А до Я» - книга, завдяки якій і діти, і дорослі дізнаються не лише біографію талановитого живописця, ґравера, прозаїка, драматурга, співака, актора, скульптора Тараса Шевченка, а полюблять його так, як можна любити друга.

04.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *