Топ-5 занедбаних театрів світу, які "підкорюють" серця глядачів

Напевно, кожен з вас знає прислів'я: "Життя коротке, мистецтво вічне". Проте в світі існує чимало місць, які загубилися між вічністю мистецтва і тлінністю життя. Дивлячись на них забуваєш про все, і отримуєш велике задоволення. Старовинна архітектура надає неймовірну атмосферу, і підкорить Ваші серця назавжди. Ми підготували для вас добірку фотографій покинутих театрів, які не пощадили ні час, ні люди. У деяких з них є цілком реальні шанси зовсім скоро заповнити свої зали глядачами, а в стінах інших більше ніколи не прозвучать оплески, та й самі стіни можуть не витримати вагу власної історії.



На цих абсолютно сюрреалістичних фото зображений театр Sattler в Баффало, побудований в 1915 році. Довгий час будівля була у занедбаному стані, але, на щастя, зараз ведуться роботи по реконструкції його первозданного вигляду. Сподіваємося, що в доступному для огляду майбутньому спорожнілі зали знову наповняться глядачами.



The RKO Keith's Theatre відкрився в Різдвяний вечір 1928. Будівля була побудована в стилі іспанського Бароко. У його залі можна розмістити 2974 глядачів. Стеля була пофарбована в темно синій колір, щоб створювало враження, що зображені на ньому хмари мчать по нічному небу. У 1984 році хол театру отримав статус пам'ятника, а ось на місці глядацького залу недавно вирішили побудувати 17-поверховий житловий будинок на 357 квартир.



The Shore Theatre відкрився 17 червня 1925 г. Його зал розрахований на 2387 глядачів. Планувалося, що в будівлі будуть показувати як водевілі, так і кінокартини. Водевілі поступово виключалися з програми, а на початку 1970-х театр змінився на показ кінопродукції для дорослих. У 1973 році The Shore Theatre остаточно закрився. У 2010 його фасад визнали архітектурною пам'яткою.



Відкриття Loew's Majestic Theatre відбулося 4 вересня 1922 році Loew's Majestic TheatreLoew's Majestic був найбільшим кінотеатром в Коннектикуті й найбільшим театром в Бріджпорті. Стіни театру прикрашені фресками із зображенням італійських садів, створеними Хансом Леманн. Довгі роки в театрі показували водевілі та німе кіно, але з 1934 там почали проводити звичайні кіносеанси. Кінотеатр декілька раз змінював власників, поки в 1975 остаточно не закрився.



Театр Вар'єте був побудований в стилі іспанської готики й відкрився 24 листопада 1927 році. Приміщення розраховане одночасно на показ водевілів і фільмів, крім того в ньому є оркестрова яма і гримерки, які теж вціліли до наших днів. Театр, де на той час вже проводилися музичні концерти, закрили рівно 30 років тому через скарги сусідів.

23.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *