Таємниці підводної зйомки: як фото з елементами сюрреалізму показують всю красу жіночого тіла

Не так просто створити портерет, який міг би по-справжньому вразити і, щоб дивлячись на нього, людину переповняли різноманітний спектр емоцій. Тим більше, коли мова іде про підводнe зйомку. Це вдалося зробити сучасному фотографу Габріелі Віртель. Вона створила чудову серію робіт, в якій перед глядачем  у всій красі постають чарівні дівчата, зафіксовані в обіймах водної стихії.
 Підводна зйомка - трудомісткий процес, який вимагає багато зусиль, терпіння та витримки. Щоб все пройшло на найвищому рівні, фотограф і його модель повинні взаємодіяти, розуміючи один одного з півслова, адже знімати, як і позувати,під водою дуже ризиковано. Але, не дивлячись на всі складнощі, Габріела віддала перевагу саме цьому жанру і не помилилася.
 
 

Набираючись досвіду, день за днем, рік за роком, вона досягла неймовірного успіху, адже її роботи передають всю елегантність класичного портрета і в той же час несуть в собі елементи сюрреалізму. Перед глядачем постають чарівні дівчата, чиї томливі обличчя наповнені спокоєм та умиротворенням, а елегантні тіла набувають загадкових форм.

Ukraine Art News рекомендует:

СКУЛЬПТУРЫ МИФИЧЕСКИХ СУЩЕСТВ АМЕРИКАНСКОЙ ХУДОЖНИЦЫ ВОПЛОЩАЮТ ФАНТАЗИИ В РЕАЛЬНОСТЬ

МЕТАФІЗИКА ТА ХАОС: ЯК ОЛІВЕР ВЕРНОН ВТІЛЮЄ В СВОЇХ КАРТИНАХ ВСІ ЗАКОНИ ВСЕСВІТУ

РАДОСТНЫЕ КРАСКИ ЛЕТА: ТИМОТИ МАРТИН ВЫЗЫВАЕТ ФУРОР СВОИМИ РАБОТАМИ

 


  

13.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *