Свобода понад усе: акварельні роботи Тьєрі Дюваля "показують" всю красу найвідоміших міст світу

Французький художник Тьєрі Дюваль (Thierry Duval) малює давно, і перед нами найяскравіший приклад того, як людина, будучи ще в зовсім юному віці, визначає своє майбутнє. Сьогодні він справжній професіонал та майстер своєї справи.

Народився художник в 1968 роців Парижі. Отримавши профільну освіту, Тьєрі багато подорожував. Звідси і наявність серій картин за географічним признаком. Тим не менш, улюбленим місцем автора, був і залишається Париж. Левова частка робіт присвячена саме місту всіх закоханих. 

Майстер створює картини виключно аквареллю. Причому у нього є своя власна техніка багатошарового нанесення фарби, що дозволяє створювати картини практично з гіперреалістичною деталізацією. Однак, головною перевагою творчості француза є світло.

дюваль 3

дюваль 1

Спочатку художник малював комікси, які були популярні в той час, потім став надсилати їх в різні журнали. Тьєрі експерементував з різними жанрами та стилями, однак, коли італійський ресторан "Raffaelo" попросив у художника продати їм його картини, створені пастеллю, майстер пожумав,що класичні види живопису теж можуть приносити прибуток і став розвивати свої навички саме в цьому напрямку.

дюваль

Ukraine Art News рекомендує:

"ВОСПИТЫВАТЬ ЛЮДЕЙ - ОДНА ИЗ ФУНКЦИЙ СТРИТ-АРТА": УКРАИНЕЦ АЛЕКСАНДР КОРБАН ПОКОРЯЕТ МИР СВОИМИ РАБОТАМИ

СКУЛЬПТУРЫ, В КОТОРЫЕ ВДОХНУЛИ ЖИЗНЬ, АМЕРИКАНКИ АНЖЕЛЫ МИЯ ДЕ ЛЯ ВЕГА

МЕЧТАТЬ НЕ ВРЕДНО: ОРИГИНАЛЬНЫЕ ИЛЛЮСТРАЦИИ ЕКАТЕРИНЫ РАЗИНЬКОВОЙ НИКОГО НЕ ОСТАВЯТ РАВНОДУШНЫМ

 

15.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *