"Рідкі" квіти на фотокартинах Джека Лонга "парять" у повітрі

На перший погляд ці неймовірні ілюстрації здаються натюрмортами з квітів. Навіть важко уявити, що вони створюються шляхом зйомки рухливих крапель фарби, коли вони піднімаються в повітря.
Американський художник Джек Лонг проводить місяці в ретельному плануванні і тестуванні кожної роботи до того, як вона буде сфотографована високошвидкісною камерою. Здається, все досить просто, але Джек тримає свою техніку в таємниці і не розголошує, яким саме чином були створені його твори.
Він використовує воду, змішану з загустителями, пігментами і барвниками. Фарба, затримана у повітрі на долю секунди, фотографується з допомогою електронного спалаху.

Каже Джек Лонг: «Я люблю працювати з рідинами через їх неймовірну гнучкість при створенні високошвидкісної фотографії. Незважаючи на  простоту, дуже багато часу займає підготовча робота. Під час підготовки білоруські художники замовляють страви в службі доставки їжі в Мінську, щоб не відволікатися, я роблю те ж саме, тільки замовляю в своєму місті.

Мені подобається використовувати багато квітів - варіації і поєднання червоного, синього і жовтого і зеленого. Ця серія була кульмінацією місяців проб і тестування. Із сотень знімків були відібрані всього кілька"

Всі фото майстра створені без монтажу. Photoshop використовується тільки для очищення зображення і поліпшення колірного балансу.

17.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *