Режисер Любомир Левицький у Голлівуді: українці продовжують підкорювати Америку

Імена українців все частіше з'являються в титрах голлівудських фільмів. Це й Іванна Сахно, і Руслан Борисов, і Наталі Вуд.

Їм відведена досить відповідальна місія, адже саме ці актори та режисери мають змогу довести, що українські люди талановиті не лише в співі, як про них звикли думати у світі.

Хоча український режисер Любомир Левицький свого часу відмовився від режисирування фільму "Дзідзьо Контрабас", що виходить у прокат уже 31 серпня цього року, проте він свого не упустив. У той час він очікував затвердження на посаду режисера в голлівудському молодіжному трилері Black Friday.

Продюсуванням стрічки Black Friday, режисером якої виступить Любомир Левицький, займатиметься американська студія. Зйомки почнуться цього року. У фільмі зіграють молоді американські зірки жанру хоррор.

"Моя найбільша мрія - це побудувати міст між США та Україною у виробництві популярного кіно. Я радий, що в Україні вже є розумні стратегічні продюсери, з якими можна мати справу і доводити її до кінця. Зараз я працюю над масштабним містичним трилером "Егрегор". Продюсує картину відомий український кінопродюсер Сергій Лавренюк, кінокомпанія Solar Media. Ми розмовляли з Сергієм про його участь в американському проекті Black Friday, але його зараз більше цікавить розвиток на Європейському ринку великих проектів та виробництво українських комедій для національного ринку", - сказав Любомир Левицький.

Ukraine Art News рекомендує:

Українські підкорювачі Голівуду

Українська актриса Іванна Сахно зіграє роль у голлівудському фільмі про шпигунів

Українець Руслан Борисов створює спецефекти для голлівудських фільмів

 
04.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *