Реалістичні 3D-зображення сербського художника Нікола Чульічі

Художники завжди прагнули до правдоподібного поданням природи і оточуючих речей. У наш сучасний вік цього легко досягти за допомогою передових пристроїв. Тим не менш, є щось зачаровує і особливо привертає в багатьох 3D-зображеннях, створених рукою людини. Адже техніка 3D-малюнка вимагає великої майстерності і терпіння, не кажучи вже про талант.
Кропіткий процес створення 3D-малюнка вимагає від художника високої майстерності і витримки. Але результат неодмінно вартий зусиль! Зображення виходять настільки реалістичними
30-річний художник-самоучка з Сербії Нікола Чульіч (Nikola Čuljić) став активно практикуватися в малюванні на протязі останніх чотирьох років, і це дало свої приголомшливі плоди. Хлопцеві завжди говорили, що у нього є талант, але немає інтересу до мистецтва.

гипер2гипер1

Спочатку він почав малювати портрети, і це було важко, йому здавалося, що рівня великих художників йому ніколи не досягти, тому він вирішив робити щось зовсім інше. Нікола став створювати 3D-малюнки, і виявилося, що в цьому він справжній профі!

гипер4гипер3

Для створення своїх об'ємних картин художник використовує кольорові олівці, маркери і пастель.

22.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *