"Подих" осені в роботах художника Грема Геркена демонструє чарівність золотої пори

Сучасний австралійський художник Грем Геркен (Graham Gercken) народився в Саутпорті, в 1960 році, але провів основну частину свого життя на заході Голубих Гір в Сіднеї. Як художник він, в основному самоучка, в якості свого основного середовища, обрав фарбу, за допомогою якої створюєсвої осінні пейзажі в стилі, які притаманні художникам-імпресіоністам. В 1984 році Грем приєднався до асоціації художників "список всесвітнього спадку" Голубих Гір.
Його професійна кар'єра розпочалась з продажу картин в туристичних автобусах. Його роботи були прийняті публікою позитивноі в наступні 10 років він провів, створюючи пейзажів живописному місці Echo point.
 

 
З 1998 року Грем жив і працював як художник в резиденціїДанмучин, Вікторія, на батьківщині відомого австралійського художника Кліфтона П'ю. В 2003 році він виїхав до Китаю, де прожив 4 роки, вивчаючи методи живопису відомих і не дуже, китайських художників, які познайомили його з секретами живопису тушшю та малюючи місцеві пейзажі.
 
 
За 25 років професійного живопису він отримав багато нагород і зайняв велику кількість перших місць на різноманітнихконкурсах, його картини є в найпрестижніших гналереях Австралії, в південнокорейському консульстві, а також в багатьох колекціях по всьому світі.
 
 
Ukraine Art News рекомендує:
 
 

 

 

 

 

 
07.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *