Олена Зеленська планує створити українські аудіогіди у знаменитих музеях

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена продовжують міжнародне турне в США. Подружжя вже взяло участь у низці політичних заходів, а перша леді вирішила ініціювати створення мистецького проєкту.

Згідно з офіційними даними, розміщеними на сайті президента, Олена Зеленська має намір створити українськомовні аудіогіди у найбільших музеях світу. Такою ідеєю перша леді поділилась із журналістами під час її візиту до легендарного Музею мистецтва Метрополітен-музею, що у Нью-Йорку.

За словами Олени Зеленської, проєкт вона прагне втілити найближчим часом. Відтак невдовзі українські туристи зможуть слухати екскурсії рідною мовою та більше пізнати історії знаменитих витворів мистецтва. 

Неможливо бути у Нью-Йорку та не відвідати Метрополітен-музей! Мала не тільки захопливу екскурсію, а й цікаву розмову щодо ідеї створення українськомовних аудіогідів у найбільших музеях світу. Розвиватиму цю ініціативу та сподіваюся, що вже найближчим часом українці зможуть слухати екскурсії рідною мовою,
– поділилась у мережі Олена Зеленська.

Ймовірно, похід до Метрополітен-музею був частиною традиційного обіду перших леді. Відтак на екскурсії впливова українка постала у блакитному штанному костюмі, який чудово підкреслив струнку фігуру Олени Зеленської. 

Олена Зеленська у Нью-Йорку
Олена Зеленська у Нью-Йорку / Instagram / @olenazelenska_official

Перша леді України
Перша леді України Метрополітен-музеї / Instagram / @olenazelenska_official

Олена Зеленська на екскурсії в Нью-Йорку
Олена Зеленська на екскурсії в Нью-Йорку / Instagram / @olenazelenska_official


Джерело

09.10.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *