Незвичайна техніка створення мариністичних картин Лії Мелії вражає своєю оригінальністю

Лія Мелія (Lia Melia) - художниця, яка користується незвичайною технікою створення картин. Живе і працює в Кембриджі. Її приголомшливе мистецтво відноситься до мариністичного жанру. Головним об'єктом тут є хвилі. Океанські хвилі, які завжди заворожували людей своєю міццю і красою, на картинах цієї художниці показують всю свою могутність і неймовірну красу, якими їх наділила сама природа.

Лія Мелія відома не тільки самими образами картин і їх сюжетами, але і особливою технікою. Для створення чергового твори вона завдає фарбу на лист алюмінію або скла. Фарба наноситься в кілька шарів. Після того, як картина намальована, лист з фарбою запікається при високій температурі в печі. В результаті цього хвилі отримують абсолютно реалістичну фактуру. Завдяки тому, що фарба наноситься в кілька шарів, а в своїй основі має скло або яскравий алюміній, створюється повне відчуття, що хвилі прозорі і пропускають світло.

волны

волны2

Лія з дитинства жила на узбережжі океану і знає про хвилях все. У своїх творах вона використовує найрізноманітнішу кольорову палітру. Яскраві мазки і фактура набігаючих один на одного хвиль створюють відчуття натуральності. Той, хто бачив ці хвилі своїми очима, скажуть, що ці динамічні роботи настільки реалістичні, що придивившись до них уважно, можна почути бурхливий шум і гуркіт хвиль.

волны4

волны3

16.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *