Містика в кожному фото: сюрреалістичні роботи художниці Ніколь Кіндру

Ніколь Кіндру можна вважати початківцев у мистецтві фото, адже вона розпочала свій твочий шлях в кінці 2011 року. В брезні 2012 фотограф розпочала 365-денний фотопроект, який дозволив їй відточити свою майстерність. Таланти Ніколь не обмежуються фотозйомкою, і вона з захопленням займається іншими творчими заняттями, серед яких косметологія, гардероб та редагування знімків.

Природний талант допомагає Ніколь створювати сюрреалістичні і в той же час моторошні картини. Для містичних зображень автор черпає натхнення з  казок та тематичних історіях фентезі. Її зображення ефірних сцен наводять на роздуми, які яскраво забарвлені та деталізовані.

сюрреалізм

Ніколь не дотримується правил інтенсивності кольору, щоб підкреслити свої загадкові образи. Вона щедро використовує контрастні яскраві відтінки, щоб виділити тіні та темні області на фото.

У фотографа  сторінка на Facebook, де вона відкривається, як особистість, яка взагалі не схожа на свої моторошні фото.

сюрреалізм1

Своїми особистими цілями майстер вважає створення витворів мистецтва у будь-якій формі. Мистецтво змушує її ставати кращою. Коли вона творить, вона щаслива.

сюрреалізм4

Як зазначає сама художниця, її доволі часто описують як тупу, творчу та емпатичну. Вона відкрита для людей і їй подобається розмовляти з людьми всіх типів. " Я відчуваю, що завжди можу щось дізнатися від оточуючих і вирости як особистість. Також мені хочеться поділитися своїми творами в надії, що вони можуть стати джерелом натхнення для інших людей."

Ukraine Art News рекомендує:

УКРАЇНСЬКА ЗІРКА СВІТОВОГО БАЛЕТУ ОЛЕКСАНДР СТОЯНОВ ВИСТУПИТЬ У КИЄВІ

ДИВОВИЖНИЙ СВІТ ДИКОЇ ПРИРОДИ НА КАРТИНАХ ДАРЕЛА БУША

 

25.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *