Лалі Мохмед перетворила звичайні сніданки на шедеври мистецтва

Австралійка художниця здивувала весь світ не живописними полотнами, а незвичайними ланчами, які готує для власного сина. Їжа, яка знаходиться на тарілці перетворюється на справжній мистецький шедевр, від якого неможливо відвести погляд. Серед її робіт такі герої, як Губка Боб, Ельза з мультфільму «Холодне серце» і Кунг-фу панда. Будь-які батьки підтвердить, що змусити дітей їсти зелень і овочі - не найпростіше заняття. Можна ховати їх під м'ясом, можна заявляти, що овочі круті, - існує багато креативних рішень для того, щоб дитина отримувала необхідну щоденну норму овочів. 


"Я завжди була прихильницею здорового харчування і натуральних харчових продуктів, тому вирішили експериментувати ще в 2015 році. Спочатку зробила для сина ланч у формі лева, який, якщо чесно, був більше схожий на ведмедя, але йому дуже сподобалося. Іноді на те, щоб приготувати один ланч, йде більше півгодини, але це варто того: я впевнена, що моя дитина їсть здорову їжу", - розповіла Лалі Мохмед.

Сьогодні її креативні картинки облетіли весь світ, а безліч дітей благають своїх батьків про такі їстівні витвори мистецтва.

14.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *