Кримська художниця потрапила до фіналу “Америка має талант”

Художниця з Євпаторії Ксенія Симонова пройшла до фіналу американського телешоу “Америка має талант. Чемпіони”. Журі конкурсу відзначили її авторську пісочну анімацію.

Про це йдеться на офіційній сторінці шоу в Facebook.

У США Симонова, відома як переможниця проекту "Україна має талант", отримала нагороду “Золотий зуммер”, яка дає право виступити у фінальному шоу. Її вручав ведучий “Америка має талант” Террі Крюс – відомий американський актор і футболіст.

“Якби хтось рік тому сказав мені, що я потраплю на цей конкурс, я б не повірила. Тому що я була впевнена, що перемоги на “Україна має талант” мені досить, що це моє перше і останнє змагання. Я не люблю конкурси і вважаю, що талант не можна виміряти жодним способом. Але це конкурс конкурсів, це шоу переможців. Я повинна була захистити свій титул переможниці і прийняла запрошення. Хоча мені не важливий результат. Я хочу отримувати задоволення від того, що роблю, й ділитися своїм світом з іншими людьми”, – поділилась у Facebook напередодні фіналу Симонова.

Фінал конкурсу "Америка має талант" відбудеться 11 лютого, в якому Ксенія змагатиметься з чотирма учасниками. Ім'я переможця оголосять 18 лютого.

Художниця Ксенія Симонова відома своїми пісочними історіями, які у 2009 році принесли їй перемогу у проекті “Україна має талант”. Після цього тріумфу вона об’їздила півсвіту, виступаючи на найбільш поважних сценах у більше ніж 70 країнах.

Симонова отримувала запрошення від королівських сімей Таїланду, Данії, Марокко, Бутану і Великобританії, а також від президентів Мальти, Польщі, Казахстану, Туреччини і України.

 

 

07.02.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *