Космос на Землі: фотограф Адам Макаренко відкриває таємничий світ Всесвіту

Дивлячись на роботи Адама Макаренко (Adam Makarenko), можна припустити, що його фантастичні ландшафти являються продуктом графічних редакторів, однак на ділі все ще складніше, ніж здається. Адам Макаренко - фотограф, і для створення своїх творів виготовляє мініатюри, які врешті решт перетворюються в справжні неземні світи. 

Його надихають думки про можливе існування життя на інших екзопланетах (планети поза Сонячною системою), фотограф починає роботу зі створення мініатюрної планети, яка може поміститися в долоні. 

Враховуючи скрупульозну увагу до деталів та реалістичність моделей, простота використаних для створення мініатюр матеріалів - дивовижна. Для виготовлення планет фотограф використовує монтажні піну та гіпс, а для створення ландшафтів використовує цемент та фарбу.

макаренко

макаренко1

І нарешті, щоб  створити ілюзію зіркового небосхилу, Адам просто бере раніше підготовлений чорний папір. Після закінчення виготовлення діорами, Адам Макаренко фотографує отриманий витвір мистецтва. 

макаренко2

Він знімає кожен компонент окремо, а потім використовує Photoshop для створення цілого зображення. Зараз фотограф має амбіційну ціль - створити 1000 екзопланет протягом року. 

макаренко3

Ukraine Art News рекомендує:

ХУДОЖНИК ДЖОШ КЕЙС ИЗОБРАЗИЛ ЭКОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОБЛЕМЫ НАШЕЙ ПЛАНЕТЫ НА СВОИХ ПОЛОТНАХ

ГІПНОТИЧНИЙ ВПЛИВ КАРТИН КУБИНСЬКОГО ХУДОЖНИКА ХОСЕ ПАРЛА

 

 

 

 

 

 

17.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *