Корейський скульптор Сон Мо Пак змушує "поринути" у світ танцю

Південнокорейський скульптор Сон Мо Пак створює неймовірно складні і приголомшливі твори мистецтва, використовуючи дріт з нержавіючої сталі. На зорі своєї кар'єри скульптору було складно підібрати адекватний матеріал для створення робіт. Він багато разів намагався працювати з соломою, але отримані скульптури були крихкими і ненадійними.

Алюміній належав до важкозварювальних матеріалів, але найбільша проблема полягала в тому, що цей матеріал не завжди зберігав свою форму. Дріт зі сталі став кінцевим варіантом в роботі Сон Мо Пака, так як його досить легко різати, зварювати і створювати з нього міцну форму.

Скульптури Сон Мо Пака точно повторюють текстури тканин, вигини людського тіла і багато інших деталей образу. Після уважного огляду його творів стає зрозуміло, наскільки акуратно і ретельно скульптор працює з цим матеріалом. Його скульптури демонструють трудомісткі зусилля, прикладені буквально до кожної деталі роботи.

Окрім цього, скульптор перетворює звичайний дріт в деталізовані картини. Ці витвори мистецтва, створені за особливою схемою плетіння, відчутно передають шар за шаром красу жінки і швидкоплинність часу. На полотні оживають портрети красивих жінок і застиглих в позі фігур.

Роботи Сон Мо Пака експонувалися безліч разів як на національному, так і на міжнародному рівнях. В даний час скульптор працює над проектами Nike, а також співпрацює з компанією Swarovski Group.

20.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *