Книжки відомого філософа стануть доступними для українських дітей

В Україні розпочався краудфандинговий проект, завдяки якому книжки директора Паризького інституту практичної філософії, Оскара Бреніф’є стануть доступними по всій країні. Це перші українські переклади відомого у світі філософа-практика та революціонера в галузі освіти, і в рамках проекту їх можна подарувати будь-якій дитині.



Проект «Мислити без обмежень. Книжки Бреніф’є у всі куточки України» представили на платформі BigIdea. Кожен охочий може внести будь-яку суму та зазначити, куди саме бажає подарувати книжки: конкретній людині, в певну установу (бібліотеку, школу, дитячий будинок) або просто в обраний регіон. Організатори готові надсилати книжки за будь-якою вказаною адресою.



У цій книжці Бреніф’є ставить читачам запитання, на які батьки часто дають готові відповіді, не даючи дітям думати самотужки. Оскар же вважає, що дорослі не повинні нав’язувати дітям певну картину світу. Влучні запитання не лише розвивають мислення, а й учать чути інших, допомагають батькам і дітям порозумітися. На початку червня 2018 року Оскар Бреніф’є завітає в Київ та презентує на Книжковому Арсеналі перші українські переклади своїх книжок, що розповсюджуються в рамках краудфандингового проекту.

27.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *