"Київський Бенксі" зіпсував скульптуру молодого українського художника Єгора Анцигіна

У суботу, 7 жовтня, невідомий чоловік під виглядом відвідувача зайшов у приміщення виставки на 5 поверсі ЦУМа.  Після знайомства з експозицією та спілкування з співробітниками, чоловік дістав балончик з синьою фарбою, та розпилив її на скульптурі, яка знаходилася поряд з ним. 

За словами хулігана, він вважав, що скульптура потребує "доповнення", сам винуватець події назвав себе "вільним художником". На місці пригоди відразу прибули співробітники поліції, порущнику грозить адміністративна відповідальність за хуліганствоПошкодження отримала скульптура молодого українського художника Єгора Анцигіна під назвою "Телеграф".

Скульптура з комбінованих матеріалів та корпусів старих мобільних телефонів, за замислом автора, піднімає тему пам'яті та "слідів", які ми залишаєм в історії. 

Напад на арт-об'єкт відбувся в арт-просторі виставки "Мобільна революція", яка проходить з 6 до 26 жовтня. Виставка присвячена історії розвитку мобільного зв'язку та її вплив на життя сучасної людини.  Окрім історичних артефактів - першого мобільного телефону Motorola DynaTAC 1983 року випуску, чи апарат , з якого був здійснений перший мобільний дзвінок в Україні - на виставці представлені роботи сучасних художників Алевтини Кахідзе, Єгора  Анцигіна та арт-групи SVITER.

Ukraine Art News рекомендує:

НЕПРЕВЗОЙДЕННЫЕ ЗВУКОВЫЕ СКУЛЬПТУРЫ БЙОНХО КИМА ШОКИРУЮТ СВОЕЙ НЕОРДИНАРНОСТЬЮ

ИЛЛЮЗИЯ РЕАЛЬНОСТИ НА ПОЛОТНАХ ЭМАНУЭЛЬ ДАСКАНИО ПОРАЖАЕТ СВОИМ ГИПЕРРЕАЛИЗМОМ

 

09.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *