Картини Майка Вінкельманна "відкривають" потойбічні світи

Майк Вінкельманн (Mike Winkelmann) - досить різноплановий художник, що працює з широким спектром візуальних матеріалів: від ілюстрацій до фільмів. Та прославився він за допомогою фантастичного проекту під назвою «Everydays». Ось вже понад 9 років художник продовжує відточувати свою майстерність, намагаючись створювати кожен день по одній картині. Масштаби й результати його робіт вражають: портфоліо художника налічує тисячі ілюстрацій і безліч коротких анімаційних фільмів. Переважна більшість того, що він створює, складно приписати конкретний жанр, а теми в його картинах змінюються день у день. 



Свою роботу художник починає з чистого «полотна», використовуючи в основному програми Cinema4D і Octane. Іноді він залучає і програми: Houdini, Worldmachine, 3DCoat, Daz3D, Fusion360, Moi3D. Завершальні штрихи Майк Вінкельманн завдає за допомогою Photoshop, застосовуючи колірну корекцію або обробляючи дрібні деталі в ілюстрації. 



«У мене немає улюблених образів і я намагаюся зображати нові речі, які не пробував малювати раніше. Я дивлюся на свої роботи як на побічний ефект навчання, а не як на кінцевий продукт. Насправді я не даю собі установку, що повинен малювати красиві картини, я просто отримую знання», - розповів майстер.

18.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *