Картина Густава Клімта надихнула українського музиканта на створення пісні

Молодий український співак, фронтмен  групи «Васяян» написав нову пісню «Love story», надихнувшись романтичною історією створення легендарної картини «Портрет Аделі Блох-Бауер» австрійського живописця Густава Клімта, повідомляє ArtsLooker.

Картина має ще назву «Золота Адель» або «Австрійська Мона Ліза», зараз відоме полотно знаходиться в нью-йоркській галереї «Neue  Gallerie» у колекції мільярдера Рональда Лаудера. Відомо, що Густав Клімт був великим підкорювачем жіночих сердець. Перед його талантом і вродою не змогла встоїти і дружина австрійського цукрового магната Аделі Блох-Бауер. Між ними зав’язався роман. Згодом чоловік Аделі, якого звати було Фердинанд дізнався, що його дружина зраджує з художником. Але, будучи інтелегентним бізнесменом, і щоб уникнути розголосу, він вирішив хитро вчинити. Фердинанд попросив у Клімта, щоб той написав за короткий період  100 портретів його дружини, знаючи, що в процесі написання вони швидко набриднуть одне одному. Але щоб художник не передумав у процесі — Ферденанд заплатив йому наперед зразу по нинішніх мірках чималу суму, і у разі порушення договору штрафні санкції були в рази більшими. І його коварний план здійснився, через певний час відносини Клімта і Аделі плавно згасли…

«Наше життя наповнене емоціями та відчуттями. Одне з них, то любов, що як наркотик, не знає відмов і заборон. Чи можна полюбити всього лише за ніч? Вони з різних світів,але доля зводить їх разом, де їм судилося зустрітись і закохатись одне в одного. Щастя, радість, ейфорія або сум, розчарування тісно пов’язані перипетіями в людських «Love Story. Історія «Австрійської Мона Лізи» цьому доказ, що кохання може бути вічним, і водночас дуже крихким.», — розповідає соліст гурту «Васяян».

Музичний гурт Васяян (Vasyayan) – було створено у 2015 році. Вокалістом групи, автором музики та слів є Василь Ковалів. Клавішні – Тригуб Євгеній; ударні – Володимир Масловський; гітара – Слава Шевченко; бас – Олександр Савін. Стиль виконання: поп-соул та поп-рок.

 

 

За цей період випустили десять пісень та два кліпи «Море на двох» та «Але й молоді», які стали хітами на українських радіостанціях. З 2017 року співпрацюють з компанією MOON Records.

04.10.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *