Який український фільм буде претендувати на "Оскар" 2017

Нарешті наша країна визначилася з фільмом-номінантом на "Оскар". Ним стала документально - ігрова стрічка "Рівень чорного" Валентина Васяновича.

Наступний етап - включення фільму до списку національних номінантів Американською кіноакадемією. З лонг-листу, що охопить близько вісімдесяти фільмів, вона сформує короткий - з дев'яти. Пізніше стрічок лишиться лиш п'ять, й одна з них стане переможцем у номінації «Найкращий фільм іноземною мовою» в Лос-Анджелесі.

Світова прем’єра "Рівня чорного" відбулася на 8-му Одеському кінофестивалі, де фільм отримав Приз ФІПРЕССІ як найкращий український повнометражний фільм. В український кінопрокат стрічка вийде 31 серпня цього року. 

Фільм розповідає про весільного фотографа Костянтина, в житті якого настає чорна смуга: він утрачає все, що було для нього важливим, і тепер змушений ухвалити рішення надзвичайної ваги - спинитися чи йти далі. Головну роль у стрічці виконав київський фотограф Костянтин Мохнач, роль його коханої – українська акторка Катерина Молчанова («Моя бабуся Фанні Каплан», «Довгі хвилі», «Чудо за розкладом»).

Ukraine Art News реомендує:

СКУЛЬПТУРЫ ИЗ АКРИЛОВЫХ КРАСОК: АМЕРИКАНСКИЙ ХУДОЖНИК "ВЫЛЕПЛЯЕТ" КАРТИНЫ НЕЗЕМНОЙ КРАСОТЫ

ЯКУ ТАЄМНИЦЮ ЗБЕРІГАЄ ВАВИЛОНСЬКА ГЛИНЯНА ТАБЛИЧКА ВІКОМ БІЛЬШЕ 3700 РОКІВ

ЖИВОПИСЬ НА АСФАЛЬТЕ: КУРТ ВЕННЕР СОЗДАЕТ РИСУНКИ, КОТОРЫЕ НИКОГО НЕ ОСТАВЯТ РАВНОДУШНЫМ

 

 

 

31.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *