Ілюстрації Джастіна Пітерса "занурюють" у світ казок

Творчість всесвітньо відомого майстра Джастіна Пітерса (Justin Peters) поєднує у собі дивні речі, які набувають глибоко сенсу. При погляді на його сюрреалістичні колажі у глядача виникає буря емоцій та почуттів. 



Джастін - яскравий продовжувач традиції мистецтва колажу, яке розвивалося Кубістськими майстрами ще задовго до виникнення сучасної епохи цифрового мистецтва. Своє натхнення художник отримує з робіт таких відомих майстрів-сюрреалістів, як Сальвадор Далі, Роб Гонсалвес і Володимир Куш, і передає виникли в його уяві ідеї за допомогою незвичайних колажів. І хоча творчий шлях Пітерса почався лише влітку 2016 року, він вже робить величезні успіхи, завдяки своїй розвиненій фантазії та здатності швидко вчитися, схоплюючи нове буквально на льоту.



У своїй роботі Джастін керується простим принципом, що «все, що може уявити людина, - реально і цілком здійснено». Він вміло змішує у фото природу і науку, що оспівують красу навколишнього світу. Кожен раз дивуючи та захоплюючи шанувальників своєї творчості реалістичними композиціями, художник сподівається, що хоча б на мить глядач зможе відволіктися від повсякденних турбот, відпочити та зануритися у чарівний світ образотворчого мистецтва.

23.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *