Ілюстрації Амандаи Олеандери "відтворюють" велич кохання

Любов - вона в дрібницях. З такими словами створює власні ілюстрації американська художниця Аманда Олеандер (Amanda Oleander). Спираючись на власні романтичні відносини та збираючи спогади оточуючих її близьких людей, дівчина прекрасно демонструє, як виглядає любов далеко від сторонніх очей. Художниця описує присутній між ними зв'язок, як справжню магію.

«Мене приваблює те, як люди поводяться за закритими дверима, інтимні моменти, які ми ніколи не побачимо. Це моменти, які намагаються не документувати, тому що, якби їх виставили на показ, то це б змінило поведінку людини. Тому я їх малюю», - розповіла Аманда. 



Дівчина стверджує, що кожен її малюнок народжується під натхненням від нових ідей. Зараз вона шалено продуктивна, а це означає, що ми можемо очікувати від неї ще більше нових робіт. Майстриня створює кожен день протягом 9 місяців поспіль нові картини. Дівчина так багато працює, що часом їй навіть важко ворушити руками. На щастя, працю Аманди високо оцінюють, а це - найсолодше задоволення.

22.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *