Химерні тварини у світлодіодному проекті Даррена Пірсона

Американський фотограф Даррен Пірсон (Darren Pearson), відомий також як Darius Twin, створює світлові зображення химерних істот доісторичного періоду - динозаврів й інших скам'янілостей. Гарні картини дозволяють представити широкий погляд на категорію часу в контексті життя на Землі.
"При тривалій експозиції затвор відкривається вручну, що дозволяє художнику ілюструвати або проектувати за допомогою джерела світла, щоб стежити, куди заливається світло", - розповів Даррен.

Також майстер не приховує, що на його художню манеру надав стиль малюнків Пабло Пікассо. Під час показів і виставок фотографій Даррен сотні разів чув страшне слово Photoshop, який не використовує в своїй практиці. На сторінках персонального сайту і майстер-класах він ділиться технологічними секретами з усіма, кого зацікавив його метод.

За словами майстра, він обирає місця, які йому цікаві: національні парки, історичні пам'ятки, занедбані будівлі та місцевість з унікальними геологічними особливостями. Google Maps з супутника - чудовий ресурс. Його світлі предмети відносяться до того, що майстер вважає важливим в житті: людство, навколишнє середовище, простір, духовні таємниці, дослідження, царство тварин і, звичайно ж, їжа.

24.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *