Французька художниця перетворила каву на витвір мистецтво

Для творчості немає ніяких кордонів, і часом навіть те, що ми їмо і п'ємо, може послужити основою для створення творів мистецтва. Кілька століть тому французькі художники використовували як фарби для малювання вино, чай і кава, оскільки ці рідини дозволяли створювати зображення незвичайної текстури та відтінків, які було неможливо створити за допомогою простих фарб. Але з часом ці незвичайні техніки малювання забулися і їм на зміну прийшли відомі всім акварельні фарби, масло і гуаш. І тільки кілька років тому, завдяки соціальним мережам, малювання чаєм або кавою знову почало ставати трендом. Важливу роль у просуванні цієї техніки зіграла художниця, відома під творчим псевдонімом Crade One, яка за допомогою кави створює яскраві портрети зірок.



Crade One випадково відкрила для себе цей вид живопису декілька років тому, коли натрапила на статтю про способи малювання паризьких художників ХVII століття. Як пристрасна любителька кави, німецька художниця не могла залишитися байдужою до техніки малювання і вирішила також спробувати себе у цьому напрямку. Процес виявився вельми нехитрий: все, що потрібно, це кавова гуща, розбавлена ​​водою, папір і пензлик. Однак, результати вийшли на стільки дивовижними, що дана техніка малювання відразу ж стала улюбленою для Crade One. 



Попри досить невеликий досвід у живописі, Crade One досягла вже чималих висот на своєму професійному полі й отримала визнання широкої аудиторії. Її картини є по-справжньому вірусними в соціальних мережах і швидко розкуповуються поціновувачами незвичайного.

11.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *