Фотографи оприлюднили рідкісні знімки Титаніка

«Титанік» (Titanic) - британський трансатлантичний пароплав, другий лайнер класу «Олімпік». Будувався в Белфасті на верфі «Харленд енд Вулф» з 1909 по 1912 рік на замовлення судноплавної компанії «Уайт Стар Лайн». На момент введення в експлуатацію був найбільшим судном у світі. Саме він став "головним героєм" однойменного американського фільму-катастрофи "Титанік".

Переглядаючи це фільм десятки тисяч разів, ми захоплюємося унікальним інтер'єром величезного лайнера. Багато художників і скульпторів розповідають: "Складається враження, що зйомки проходили в стінах вишуканого музею, над яким працювали з часів царів". І правда, золота оздоблення, високі стелі, шикарні сходи та вітражні вікна - все це навіває дух багатства і величі.

Кожна смужка, кожна обробка виглядає досить-таки доречно і чудово. На жаль, про те як виглядає "Титанік" ми знаємо тільки з фільму. Це знаменитий на весь світ корабель оспіваний у фільмах і романах. Навколо нього склався ореол таємничості. Про нього досі складають легенди. Редакція Russia Art News пропонує подивитися, як же виглядав це чудо-корабель зсередини.

25.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *