Дивовижний світ дикої природи на картинах Дарела Буша

У своїх роботах художник Дарел Буш відображає багато тем, це і дика природа, і пейзажі, і прекрасні луки на море, натюрморти та зачіпає тему ностальгії за недоторканною красою природи.

З дитинства дарел любив мисливство та рибальство зі своєю сім'єю. Недаремно його картини в підлітковому віці відображали природу у всій свій своїй красі. Майстер отримав ступінь бакалавра образотворчого мистецтва і уже в університеті був членом журі студентського конкурсу Нью-Йоркської спільноти ілюстраторів. потім переїхав в Міннеаполіс, штат Мінесота, де протягом 5 років працював комерційним ілюстратором. Весь цей час він намагався досягнути своєї мети: зробити кар'єру художника у дійсно улюбленій сфері дикої природи.

дарел буш 2

Домінючим моментом, яке відкликається ехом через усю його творчість являється люмінісцентна наявність світла. Світло, чи штучне чи природнє, створює настрій та допомагає передати історію. Художник закінчив Northern Illinois University, а дві його літографії зберігаються в Ronald Reagan Presidential Library.

дарел буш 5

дарел буш3

Дика природа, до якою людина ще не "приклала" своєї  руки завжди викликала сильні емоції воїми пейзажами та тваринами, які проживають у ній, і навіть людський вплив на неї.

Ukraine Art News рекомендує:

ФАНТАСТИЧЕСКИЕ СКУЛЬПТУРЫ ИЗ ПЕРЬЕВ ХУДОЖНИЦЫ КЭЙТ МАКГУАЕР

ЯК АНГЛІЙСЬКИЙ ДЕНДІ СТВОРИВ "СЮРРЕАЛІСТИЧНИЙ" САД У САМОМУ СЕРЦІ ДИКИХ ДЖУНГЛІВ

 

 

23.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *