Birth Photo Competition 2018 "приголомшив" світ зворушливими роботами

Експерти Міжнародної асоціації професійних фотографів відібрали кращі кадри процесу пологів і щастя материнства, надіслані фотографами з усього світу. Переможцями фотоконкурсу Birth Photo Competition 2018 стали зворушливі та відверті знімки, на яких викладені історії початку нового життя і передані справжні емоції радості, гордості, щастя і болю новоспечених матерів.



Для участі у конкурсі фотографи надсилали свої роботи в одну або кілька з чотирьох категорій: Народження, Пологи, Сутички та Годування грудьми. Також учасників нагороджують призом глядацьких симпатій.



"Це неймовірно складний жанр фотографії. Мало хто усвідомлює рівень відповідальності, необхідний для того, щоб не просто з'явитися у потрібний час у потрібному місце, а стати частиною вкрай інтимного середовища, не зашкодивши при цьому матері. Справа не тільки в тому, щоб стояти й знімати. Ми повинні дійсно розуміти та поважати процес народження", - говорить один з фіналістів конкурсу Теммі Карін. Головним переможцем конкурсу, незалежно від категорій, став знімок під назвою Неймовірна перша зустріч бельгійського фотографа Марійці Тхон.

24.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *