Бенксі залишив свій слід у Києві?

На одній із київських електро-заправок біля Рибальського мосту з’явилося загадкове графіті не менш загадкового британського вуличного художника Бенксі. Про те, що ця нова робота може належите йому вказує декілька фактів.

За ловами шукачів Бенксі, які вже багато років ганяються за ним, щоб дізнатися, хто ж насправді є той загадковий автор вуличних графіті –  запевняють, що ним може бути учасник групи Massive Attack Роберт Дель Ная. І тут знову співпадіння, саме ця група давала у Києві концерт 26 липня.

Також вказує, що ця робота може належати відомому автору підпис біля графіті. Тим часом власники заправки й стіни біля неї, на якій знаходиться графіті вже рахують, скільки приблизно коштує цей вуличний витвір. Наразі сам Бенксі на своєму офіційному сайті та соцмережах ще ніяких підтверджень не зробив. Зазвичай він завжди викладає фото робіт з різних куточків світу, до яких має відношення.

На графіті невідомий автор зобразив двоголового стерв’ятника з заправними пістолетами замість голів. Біля підніжжя однієї з колон заправки з’явилася миша, що тримає парасольку — традиційні персонаж малюнків Бенксі.

Якщо й насправді графіті створив сам Бенксі то це чудова новина для вуличного мистецтва. Україна долучиться до списку країн, де можна помилуватися роботою знатного та найзагадковішого майстра. Звісно якщо її не продадуть або не зіпсують вандали.

28.07.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *