Бенксі шокований, що у Москві проходить його виставка

Виставка творів Бенксі, яка проходить в Москві опинилася в центрі скандалу. Знаменитий вуличний художник не знав, що біля сотні його робіт беруть участь у великій платній експозиції в Росії, про це стало відомо з його публікації у Інстраграм.

Один з шанувальників Бенксі надіслав йому афішу виставки і Інстаграм. Виявилося, що художник вперше про це чує і не був в курсі розцінок. Вхідний квиток на експозицію коштує 550 і 650 російський рублів – це близько 20 фунтів стерлінгів.

Художник у відповідь йому написав, що не має до виставки в ЦДХ жодних відносин і не бере грошей у людей за те, щоб подивитися його графіті, адже це суперечить його правилам. Виставку, яка відкрилася 2 червня і триватиме до 2 вересня, вже встигло відівідати понад 200 тисяч людей.

Організатори експозиції вже прокоментували ситуацію. Вони зізналися, що Бенксі дійсно не мав прямого відношення до експозиції, але він продає копії своїх графіті без заборони на те, щоб вони в подальшому виставлялися. Організатори пояснили, що в експозиції увійшли тільки офіційні роботи Бенксі з приватних колекцій.

17.08.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *