Антарктичні полотна Зарії Форман "закликають" цінувати природу

Художницю Зарію Форман можна сміливо назвати героєм нашого часу, оскільки вона не просто малює чудові картини, а й активно пропагує захист навколишнього середовища. Для роботи над серією картин «Chasing the Light» вона вирушила в арктичну експедицію. Цей проект стартував у серпні 2012 року, а сьогодні у нас є можливість побачити чудові пастельні зображення льодовиків, привезені художницею з небезпечної подорожі.



"Ідея арктичної експедиції виникла не випадково. Моя мати також відрізнялася незвичайним художнім талантом. Її мрією було повторити поїздку, зроблену американським художником Вільямом Бредфордом в 1869 році. На жаль, їй не вдалося реалізувати свою мрію, зате я змогла виконати останню волю матері й побувати на північно-західному узбережжі Гренландії", - розповіла художниця.

Своїми картинами художниця закликає усіх людей звернути увагу на екологічну проблему та уникнути лиха. Зараз талановита художниця вирушила на Мальдіви, вона малює пейзажі цієї чудової країни, нагадуючи, що саме вона постраждає однією з перших в разі глобального потепління і підвищення рівня води в світовому океані. Прекрасні реалістичні картини від Zaria Forman користуються популярністю у поціновувачів сучасного мистецтва.

23.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *