"Angry Birds" відпочивають: Мохамед Реуф створив серію фоторобіт "злих птахів"

Художник Mohamed Raoof (укр. Мохамед Реуф) скористався великою популярністю гри під назвою "Angry Birds", тобто "Злі Птахи", і одночасно з цим втілив свій новий проект в життя. За допомогою своєї професійної фотокамери він зробив знімки реальних птахів в природі, і за допомогою графічних програм, таких як Фотошоп, перетворив їх у гранично схожих на тих самих потішних пташок з відомою і досить популярної гри.
Цілком ймовірно, що ви вже знаєте про існування гри Angry Birds, яка дійсно побила всі можливі рекорди, а також змінила уявлення про сучасні ігри. У той час як певні геймерскі компанії витрачають мільйони доларів на написання і розробку дорогих і графічно насичених ігор, компанія Rovio Mobile ще в грудні 2009 року створила стовідсотковий мега-хіт.

енгри бердс2

енгри бердс1

Буквально за кілька днів легка, проста мобільна відеогра змогла встановити рекорд по завантаженнях, та й на сьогодні ігромани завантажили Злих Пташок більш, ніж 500 мільйонів разів. Вірогідно, подібний гучний публічний успіх прийшов завдяки чудовому піару, рекламі у фільмах, і що не менш важливо - через легкість управління в самій іграшці. Сенс самої відеогри досить нехитрий, але водночас не набридає. Браузерна гра безперервно розширюється і доповнюється новими і поліпшеними елементами, що природно ще більше розігріває ажіотаж навколо неї.

енгри бердс5

енгри бердс4

24.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *